Just tillbaka från en otroligt stark upplevelse…Nyårsfestivalen på Ängsbacka… det största andliga retreatcentret vi har ligger i Molkom utanför Karlstad…jag och Ida-Maria har flera gånger besökt den berömda No Mind-festivalen som bjuds där varje sommar…och nu var vi inbjudna som kursledare…för att hålla workshops med holistisk NLP som verktyg.

Tenat för Nyårsfestivalen var FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR. Vi bjöd på en trestegsraket: 3 workshops med fokus på att lösa upp begränsningar och hinder, ta fram starka och attraktiva målbilder – och ladda på med inspiration, motivation och drivkraft för bygga upp en oemotståndlig energi att skapa det man längtar efter i livet.

Det var flera hundra personer på festivalen med massor av spännande workshops som hölls parallellt,,, jag och Ida-Maria hade fått den största salen under kursen, The Upper Barn till magisk lekplats….det rummet fylldes med några av de mest entusiastiska kursdeltagare vi någonsin haft på våra utbildningar… det var en helt makalös.. ja, sanslös energi under de tre kursdagarna…och vid flera tillfällen trodde jag att taket skulle lyfta!

Det här var debuten för NLP på Ängsbacka, och med den respons vi fick misstänker jag att det blir fler gånger… Ida-Maria och jag fick så mycket kärlek, positiv feedback och starka vittnesbörd av de som deltog i vårt NLP-nyårsfyrverkeri att vi blev djupt berörda.

Att dessutom få uppleva all fantastisk live-musik, galna dansfester, underbar vegetarisk gourmetmat, ett nyårsfirande som var rena magin där samtliga 250 deltagare skickade upp lyktor mot himlen med sina önskningar medan det pågick en eld – och trumshow i vinternatten…. det var hur bra som helst…!

Trötta och lyckliga efter alla fina upplevelser vill vi tacka Ängsbacka för förtroendet att ha öppnat portarna för NLP-workshops… på vårt sätt…!