Har haft en fantastiskt givande helg med kursen “Aktivera ditt universella medvetande”på Berghem Center i Gnesta. Kraftfulla och högeffektiva energitekniker hämtade från andinsk tradition = Inka-schamanism. Helgens “resguide” och kursledare var shamanen och healern Per Lundberg.

Tiden flög iväg dessa tre dagar fyllda av spännande processer – som en kosmisk APG (“Accessing your Personal Genius”) är nog den närmaste jämförelsen:)…

Kursen hade fokus på healing, initiering och transformation.Trots de skenbart komplexa teknikerna leddes vi på ett mjukt och pedagogiskt sätt stegvis in i Inka-världens mysterier. Jag har stor respekt för Per Lundbergs kunskaper inom nordisk schamanism, och anlitar sedan några år tillbaka honom för att genomföra trumresor med deltagarna på mina NLP-utbildningar. Nu är jag ännu mer imponerad av djupet och klarheten i hans insikter kring den andinska traditionen. Att ta del av Inkas profetior, ritualer och tekniker för att få ett bättre liv var så stärkande – den sköna naturmiljön på Berghem med otrolig utsikt från höjden över Frösjön och idylliska Gnesta – plus den superba ekologiska vegomaten förhöjde upplevelsen ytterligare. Highest possible recommendation!!!